Warmtepomp in uw woning

Gesterkt warmtepomp in uw huis door het verhogen van voorkeur van de consument voor meer milieuvriendelijke en energie-efficiëntie , is de vraag naar warmtepompen naar verwachting groeien in een krachtig tempo . Het fenomeen wordt goed ondersteund door het energiebeleid, de regelgeving en stimulansen van de overheid. Tussen de verschillende soorten warmtepompen technologieën , zijn gas aangedreven , hybride en Co2 warmtepompen verwacht dat het marktaandeel te krijgen in de komende jaren . Aangezien CO2- warmtepompen bieden een klimaat en ozon vriendelijk en energie-efficiënte technologie alternatief , is de vraag naar deze warmtepompen is getuige van een stijging over de residentiële en commerciële sectoren . Gaswarmtepomp ( GHPS ) bieden een milieuvriendelijk alternatief voor verwarming en koeling in de commerciële , industriële en residentiële gebouwen , met de mogelijkheid van het bereiken van maximaal 150 % rendement .

Types warmtepomp geanalyseerd , voor ruimtekoeling , ruimteverwarming en sanitair warm water verwarming , in deze studie zijn onder andere lucht-lucht , lucht-water en warmtepompen . De wereldwijde warmtepompen markt wordt geschat op 58,3 miljoen stuks in 2013 en voorspelde groeien met een 2014-20 CAGR van 10,6 % . De warmtepompen markt ter wereld is verder naar verwachting 116.900.000 eenheden te bereiken in 2020 . In termen van waarde , is de wereldwijde vraag naar warmtepompen naar verwachting een verwachte US $ 116.600.000.000 2020 van naar schatting US $ 56900000000 in 2013 te bereiken . De verkoop van lucht naar water-warmtepompen waren het snelst groeiende segment op een CAGR van 21,5 % ten opzichte van 2007-2010 , tot 1,3 miljoen eenheden in 2010 van naar schatting 730.000 eenheden in 2007 . Verder volume verkoop van lucht-water warmtepompen zijn waarschijnlijk de andere overtreffen categorieën warmtepomp door het registreren van een 2014-2020 samengesteld jaarlijks groeipercentage van 13,6 % in regio’s zoals de Verenigde Staten en China .

Het rapport recensies, analyses en projecteert de warmtepompen markt voor mondiale en regionale markten, waaronder Noord-Amerika , Europa en Azië – Pacific . De regionale markten verder geanalyseerd voor 23 onafhankelijke landen in Noord-Amerika – De Verenigde Staten en Canada ; Europa – Oostenrijk , België , Bulgarije , Tsjechië, Denemarken , Finland , Frankrijk , Duitsland , Griekenland , Italië , Nederland , Noorwegen , Polen , Spanje , Zweden , Zwitserland , het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa; en Azië – Pacific – China , Japan , Zuid-Korea , Australië en de rest van Azië-Pacific.

Dit 500 pagina’s het meest uitgebreide wereldwijde rapport over warmtepompen markt omvat 273 kaarten ( inclusief een tabel met gegevens en grafische illustratie voor elke grafiek ), ondersteund met betekenisvolle en eenvoudig te gebruiken grafische voorstelling van getallen markt te begrijpen . De statistische tabellen geven de gegevens voor de wereldwijde warmtepompen marktvolume in eenheden en waarde in USD per geografische regio en warmtepomp type . Het rapport profielen 42 belangrijkste mondiale spelers en 156 grote spelers in Noord-Amerika – 30 ; Europa – 100 ; en Azië – Pacific – . 26 Het rapport bevat ook de lijst van de bedrijven die zich bezighouden met de productie en levering van warmtepompen . De wereldwijde lijst van bedrijven omvat adressen , telefoonnummers en de website adressen van 418 bedrijven .

Comments are closed.