Warmte door badkamer verwarming

Voor badkamer  verwarming zijn er meerdere mogelijkheden. Natuurlijk bestaan er de traditionele radiotoren, maar tegenwoordig bestaat er ook spiegelverwarming en vloer verwarming. Ook is de milieuvriendelijke infrarood verwarming een goede optie.

In de meeste huishoudens is het ’s ochtend en ’s avonds een uurtje topdrukte. Iedereen wil na of voor het warme bed graag ook een warme badkamer aantreffen. Maar na het spitsuurtje komt er vaak uren lang niemand meer in de badkamer. Deze gerichte verwarming maakt het bijvoorbeeld mogelijk ’s ochtend alleen de badkamer te verwarmen. Het is dan vaak niet eens nodig om de verwarming in de rest van het huis aan te zetten.

De badkamer is een ruimte in uw huis welke niet elk moment van de dag druk bezet of gebruikt wordt. Wanneer uw badkamer verwarming wilt is het natuurlijk belangrijk dat deze gericht verwarmt wordt op de moment dat u aanwezig bent. Een lege ruimte op temperatuur houden is in dat geval zonde van de energie en het geld. Door gebruik te maken van snelle en gerichte verwarming blijven kosten en comfort in evenwicht.

Door de gerichte verwarming is het mogelijk de badkamer te verwarmen op tijden dat u dit wilt. Het is dan vaak niet eens nodig om de verwarming in de rest van het huis aan te zetten. Elektrische badkamer verwarming is energie zuinig en erg handig. Wil u gericht praten over het toepassen van badkamer verwarming? Dan kunt u terecht bij een van de adviseurs van Jowitherm.

Comments are closed.