Waarom zijn lenzen online goedkoper?

Dit zijn zware tijden en zware tijden vragen om drastische maatregelen. Bezuinigen, bezuinigen en nog meer bezuinigen. Maar wanneer het aankomt op oog zorg, wil je niet al te veel bezuinigingen maken – maar waarom zou je zoveel blijven betalen? Als je online op zoek gaat naar de contactlenzen, is het echter mogelijk om je ogen in top vorm te houden en je portemonnee ook in goede staat.

Het internet is net een gigantisch winkelcentrum, maar dan in het comfort van je eigen huis. Laat je dit niet weerhouden om zo nu en dag toch nog even buiten wat frisse lucht te scheppen, maar het geld wat je spaart van het niet hoeven rijden naar de stad betekend dat je online lenzen gelijk al een stuk goedkoper zijn. Aangezien zij geen winkels in dure winkel centrums, met torenhoge rentes, nodig zijn, kan een online verkoper het zich veroorloven de prijzen te verlagen.

Het is niet alleen het geld wat de consumenten steeds terug laat komen. Vision Direct biedt ook gratis bezorging, wat je nog een reden geeft het huis niet uit te gaan. Mocht je niet tevreden zijn met wat je hebt besteld, of je moet het retourneren, dan kun je dat doen door FREEPOST te gebruiken. Je moet wel naar de dichtstbijzijnde postbus te lopen, maar per saldo win je toch tijd en geld als je online lenzen koopt.

Het kiezen voor online goedkope lenzen bied je meer keuze dan winkels dat kunnen – Vision Direct heeft 5 miljoen contact lenzen om door heen te zoeken, en als je dit online doet gaat het een stuk sneller dan in de winkel. Plus het hebben van een grote voorraad houdt de prijzen laag en de keuze groot. Je word niet beperkt tot wat er op de plank ligt, maar hebt het gemak van het online lopen van je lenzen om zo je ogen er goed uit te laten zien.

Comments are closed.