Waarom een roetfilter verwijderen

Waarom zou je een roetfilter moeten verwijderen? Daar zijn een aantal redenen voor. Het is erg slecht voor de auto zelf. Door het roetfilter te late zitten zorgt dit ervoor dat de auto erg veel schade oploopt en dit kost natuurlijk allemaal geld.  Je moet deze motorschade voorkomen door dit roetfilter te verwijderen. Als je dit niet doet, heb je kans dat het erger wordt en dat je motor en andere dingen nog meer gaan beschadigen.

Je verbruikt minder brandstof omdat als je dit DPF filter verwijderd, dan heeft je motor minder verbruik. Je hebt vooral minder onderhoudskosten omdat als je het roetfilter hebt verwijderd hebben alle andere dingen in je auto er minder last van. Je auto is ook vooral minder storingsgevoelig omdat dit komt omdat het roetfilter eruit is gehaald. Als je dit niet doet heb je meer kans op storingen binnen je auto.

Eigen ervaring

Ik heb mijn auto afgelopen jaar naar dit bedrijf gebracht om mijn roetfilter eruit te laten halen. Dit is erg goed bevallen en ik raad dit iedereen aan. Ik heb mijn auto hier op een maandag middag gebracht en dinsdag middag kon ik hem weer ophalen. Dit vond ik erg fijn en ik vind de service binnen dit bedrijf uitermate goed! Ik ben erg tevreden met het eruit halen van het roetfilter en ik raad iedereen dit aan om te doen.

Comments are closed.