Voordelig promotie maken met fotomarketing

Zoekt u een goedkope manier om promotie voor uw bedrijf te maken? En ook nog eens een hele leuke en effectieve manier? Dan is fotomarketing precies de goede oplossing. Met fotomarketing kunt u bijzonder veel marketingdoelen bereiken. Bijvoorbeeld meer bezoekers naar uw website en daardoor meer online verkopen. Of misschien meer bezoekers naar uw fysieke winkel trekken om uw naamsbekendheid te vergroten. Meer likers op uw social media-kanalen en zo hebt u waarschijnlijk nog enkele doelen die u met uw marketingcampagne zou willen bereiken.

Wat is fotomarketing?
Maar wat is fotomarketing nu eigenlijk precies? Om het kort samen te vatten: u krijgt een volledig pakket met alle benodigdheden toegestuurd. In dat pakket vindt u een fototas, waarin u alle spullen kunt opbergen en makkelijk kunt meenemen. Wat u nodig hebt om uw marketingcampagne te starten is de meegeleverde camera, fotovellen en de bedrukte stickerframes. De stickerframes zijn uiteraard uitgerust met uw eigen boodschap en ontwerp. Na ontvangst van het pakket, kunt u al binnen drie minuten aan de slag. En hebt u fotovellen en stickerframes over? Dan gebruikt u deze simpelweg bij het volgende evenement nog een keertje, want alle spullen hoeft u maar eenmalig aan te schaffen.

Bent u benieuwd naar deze leuke vorm van marketing, maar wilt u wel wat ideetjes over hoe u fotomarketing voor uw bedrijf zou kunnen inzetten? Kijk dan eens op de link bovenin dit artikel. Op de website vindt u meerdere ideeën waar en hoe u foto’s zou kunnen nemen en hoe u het stickerframe zo effectief mogelijk kunt inzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opnemen van een afscheurcoupon voor de klant, zodat ze met coupon nog eens langs moeten komen in de winkel. Of een sympathieke winactie, waarmee u een van de klanten gratis een product laat winnen. Ook kunnen er proefmonsters, barcodes, magneetjes, machtigingskaartjes en kraslagen op de stickervellen worden gemaakt.

Comments are closed.