Vloerverwarming voor nieuwbouw en renovatie

Xica-vloerverwarming van 0,34 mm dikte.  Jazeker, U leest het goed, dikte van 0,34 mm.

 

Altijd een aangename temperatuur in de kamer dankzij een flinterdunne carbon filmlaag, en dit rechtstreeks onder uw parket of laminaat. En wat dit systeem helemaal uniek maakt is dat U niet hoeft te breken. XiCa vloerverwarming is dan ook de meest voordelige en simpele manier om zonder breken of dure verbouwingswerken een oerdegelijke vloerverwarming te installeren in huis, studeerkamer, slaapkamer, kantoor, winkel, of zelfs in uw veranda. Aangenaam warm

 

Ook de geringe installatiekosten zijn uiteraard een extra troef van dit systeem. XiCa vloerverwarming is ook zeer zuinig met energie, zo zal een studeerkamer bv. aangenaam warm zijn voor 0,752 euro per dag.

 

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier.

 

Het grote voordeel is de geringe hoogte die nodig is om  Xica-vloerverwarming te installeren. Met een isolatie onderlaag van 5 tot 7 mm, en een filmlaag van 0,34 mm is dit natuurlijk ook uitermate geschikt voor renovaties. Xica-vloerverwarming kan gewoon onder de parket of laminaat geplaatst worden, men hoeft enkel maar een electrische aansluiting te voorzien. De beste keuze afwerkvloer is een degelijke laminaat of parket met een geschikte isolerende onderlaag.

 

Xica staat voor eXtra Intelligence Calorie wat betekent dat deze vorm van verwarmen tevens zeer “slim” met energie omspringt. Verwarmen met carbon infrarood is dan ook zeer voordelig, kijk hier wat uw verbruik is per jaar. Zo is het perfect mogelijk om slechts bepaalde zones op te warmen i.p.v. volledige ruimten, waarbij je de energiekost aanzienlijk kan verlagen. Weet ook dat deze variant van verwarmen 30% voordeliger is dan gewone electrische verwarming. Men kan in combinatie met zonnepanelen hierbij dan ook zeggen dat men 100% groene verwarming heeft zonder schadelijke uitstoot van CO2.

 

Bron: http://www.xica-vloerverwarming.be

 

Comments are closed.