Verschillende leasevormen

 Ben je op zoek naar een auto om te leasen? Denk er dan eens over na om een Renault Clio te leasen. Een Renault Clio lease kan heel gemakkelijk en snel bij de specialist H4 Car Lease. Deze specialist heeft een zeer ruim, maar zeer aantrekkelijk aanbod aan auto’s, waaronder de Renault Clio. De collectie bestaat naast nieuwe, ook uit jong gebruikte, maar zeer goed onderhouden auto’s voor shortlease!

Betalen per kilometer

Bij de specialist kun je betalen per kilometer. Dit wordt ook wel kilometerlease genoemd. Hierbij betaal je per kilometer, en dit is een unieke oplossing! Maandelijks betaal je een vast deel vooraf, waarna je een variabel deel achteraf betaalt. Op deze manier betaal je nooit teveel voor je auto. Daarnaast kun je ook nog leasen volgens andere vormen bij deze specialist. Het is dus helemaal aan jou om de keuze te maken in welke leasevorm jij de door jouw gekozen auto wilt leasen. Er zit altijd een ideale leasevorm voor jou bij, waardoor er altijd een keuze door jou gemaakt kan worden.

Wil jij meer informatie over het leasen voor een auto, en ben jij woonachtig in de omgeving van Deventer? Bekijk dan eens de website van autolease Deventer om de collectie aan auto’s te bekijken van de specialist!

Comments are closed.