Veiligheid voorop met een fietsbel

Veel mensen hebben een fietsbel op hun fiets zitten maar weten er niet wat ze er mee moeten doen. Een fietsbel heb je natuurlijk nodig om mensen te seinen wanneer het nodig is. De voornaamste reden waarom jij hoogstwaarschijnlijk een fietsbel op je fiets hebt zitten is omdat je er veiliger mee de weg mee op komt. Toch weten heel erg veel mensen dit niet en daarom ben ik dit artikel gaan schrijven. Een fietsbel gebruik je namelijk om de veiligheid bij jou in de buurt beter te maken en niet om een beetje te ‘bellen’ .   

Wat anders?

Er zullen ook vast mensen zijn die nu denken, waarom weten mensen niet dat ze hun fietsbel moeten gebruiken voor de veiligheid? Er zijn ook genoeg mensen die niet eens een fietsbel hebben. Het is mijn advies om er alsnog één, ook al is die heel erg goedkoop, er één op je fiets te plaatsen. Hiermee kun je niet alleen je zelf, maar ook anderen veiliger de weg op sturen.

Daarnaast zou jij je fiets ook kunnen opmaken met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een fietsmand, die overig heel erg in is, of met een functionele fietstas. Dan kun je gewoon heel erg makkelijk producten meenemen wanneer je deze anders vast moet houden. Dat is ook weer een stuk veiliger dan het zonder fietstassen moet doen!

Comments are closed.