Veiligheid voor alles, dus laat u keuren door HMPA

U wilt als bedrijf natuurlijk in de smaak vallen. Hier zijn een aantal dingen voor nodig. Bijvoorbeeld klantvriendelijkheid en kwaliteit. Daarnaast moet u toekomen aan de wensen van de klant. Zoals een lage prijs en een snelle levering. U moet echter niet vergeten dat er meer dingen belangrijk zijn dan een snelle levering en een lage prijs. Niets moet ten koste gaan van de veiligheid van uw producten. Weet u niet zeker of uw producten helemaal veilig zijn? Laat u dan keuren door HMPA.

De keuring

De Europese Economische Ruimte heeft veel regels omtrent veiligheid van producten. Risico’s moeten zoveel mogelijk verkleind en voorkomen worden. Als uw producten veel risico’s met zich meebrengen of zelfs schade aanrichten, zullen deze niet onder de richtlijnen vallen. Doen ze dit wel, dan ontvangt u hiervoor een markering. U kunt hier achter komen door u te laten keuren door HMPA. Zij zullen kijken of uw bedrijf en uw product zich aan alle regels en richtlijnen houdt zodat u (eventueel naar enige aanpassingen) een markering kunt ontvangen.

Contact opnemen

Aangezien zo’n markering voor veel producten verplicht is, raad ik u aan snel naar de website te gaan. Hier kunt u alles lezen over de keuring. Ook vindt u hier de contactgegevens. U kunt een afspraak maken zodat HMPA langs kan komen om te zien of u al dan niet in aanraking komt met de keuring.

Comments are closed.