TVM verzekeringen, voor al uw transport!

Een transportverzekering is handig om af te sluiten. Vooral wanneer u vele auto’s in uw bedrijf heeft waar u rekening mee moet houden. Ook is het handig voor uw chauffeurs. Zo wordt er voor hen gezorgd wanneer zij betrokken zijn bij een ongeluk. Maar hoe weet je nou waar je het beste een transportverzekering kan afsluiten? Een bedrijf die er zeker voor zorgt dat uw wensen tot stand komen is TVM verzekeringen.

TVM verzekeringen is opgericht in 1962 en zij hebben sindsdien veel kennis opgedaan over transportverzekeringen. Deze kennis willen ze graag met u delen. Samen met hen zult u rond de tafel gaan zitten en bekijken welke verzekering voor u het beste is. Ze zullen de verzekering voor u op maat maken, zodat deze transportverzekering geheel bij u past. En u wilt toch ook dat uw (vracht)auto’s goed verzekerd zijn?

Vrachtautoverzekering

TVM verzekeringen biedt verschillende soorten transportverzekeringen aan. Zo is er onder andere de vrachtautoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer er schade aan uw vrachtwagen berokkend wordt door bijvoorbeeld een ongeluk of door vandalisme, dit vergoed wordt. Ook wordt er rekening gehouden met de chauffeur. Zo zorgt TVM verzekeringen ervoor dat uw chauffeur naar huis wordt gebracht en hier veilig aankomt. Ook zien zij erop toe dat een andere chauffeur deze rit kan overnemen. Een voordeel van een vrachtautoverzekering bij TVM verzekeringen is dat zij willen dat de premie zo laag mogelijk blijft. Wanneer u dus schade geleden heeft door vandalisme, wordt dit ook vergoed en geeft dat dus geen verval in uw no-claim.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Naast een vrachtautoverzekering biedt TVM verzekeringen ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan. Deze zorgt niet voor uw vrachtwagen of voor uw chauffeur, maar voor de lading in de vrachtwagen. Er kan altijd een ongeluk gebeuren waardoor uw chauffeur schade ondervindt aan de lading bij het afleveren bij een klant. Ook kan het gebeuren dat tijdens de rit zelf er schade ondervonden wordt aan de lading. Het is natuurlijk handig wanneer dit vergoed wordt.

Zo kunt u bij TVM verzekeringen dus vele verschillende verzekeringen laten afsluiten, waardoor de belangrijkste aspecten van uw bedrijf vergoed zijn, namelijk uw chauffeurs, uw vrachtwagens en uw lading. Wat wilt u nog meer? Heeft u interesse gekregen in de diensten van TVM verzekeringen? Kijk dan vooral op hun website. Hier staat uitgebreid uitleg over de transportverzekeringen en andere verzekeringen die zij aanbieden. Via de website kunt u ook contact met ze opnemen.

Comments are closed.