Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor bij Fonteyn

Fonteyn biedt naast tuinmeubelen van eigen merk, Hartman en Apple Bee ook tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor aan. In dit artikel gaan we dieper in op de mooie, uitgebreide tuinmeubel collectie van 4 Seasons Outdoor.

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor biedt terrasmeubelen in allerlei soorten en materialen. Het merk wordt gekenmerkt door een breed assortiment met exclusieve designs en hoge kwaliteit. De tuinmeubelen zijn voor iedere tuin en passen binnen iedere stijl. Gemaakt voor het Nederlandse buitenklimaat, of het nu in de sneeuw staat of in Uv stralen van de zon!

4 Seasons Outdoor heeft een breed assortiment

Het brede assortiment van 4 Seasons Outdoor bestaat onder andere uit lounge tuinmeubelen, teakhouten tuinsets, RVS tuinmeubelen en exclusieve tuintafels. Een wereld van vlechtwerk, roest vast staal, Testilene en teak tuinmeubilair. Daarnaast krijg je 3 jaar garantie op alle vlechtwerk tuinmeubelen.

Fonteyn en 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

Alle 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen staan opgesteld in de Fonteyn Outdoor Living Mall. Met een voorraadkelder van 60.000 m3 heeft Fonteyn altijd 95% van de collectie. De keuze is enorm groot! Laat je inspireren door de foto’s en kom snel een keer langs! Onze showroom vind je in Uddel. Bestel je liever online? Ook dat is een optie! In onze webshop vind je namelijk ook een groot deel van de 4 Seasons Outdoor collectie terug.

Comments are closed.