Trots op haar grote borsten

Afgelopen jaar heeft mijn vrouw besloten om haar borsten te vergroten. Na de geboorte van ons tweede kind heeft mijn vrouw hangerige borsten gekregen, iets waar zij totaal niet blij mee is. Mijn vrouw was altijd zeer trots op haar borsten, maar hedendaags mist ze een stuk vrouwelijkheid die ze eerder nog wel had. Door middel van een borstprothese hoopt ze weer haar vrouwelijkheid te vinden.

Trots op haar borsten

Mijn vrouw ken ik al vanaf mijn studie, en in die tijd stond mijn vrouw al bekend als de vrouw met de prachtige borsten. Niet dat iedereen haar borsten had gezien, maar meer om het feit dat het zo enorm bij haar opviel, en zij er juist zo heerlijk trots op was. Het was een geval van: ‘je mag wel kijken, maar niet voelen’. Hedendaags verdween er dus opeens een stukje trots bij mijn vrouw, die zij graag door middel van een borstvergroting weer graag terug wilt. Dat is gelukt, want de borsten van mijn vrouw zijn weer geweldig.

Zijn jouw borsten gaan hangen door bijvoorbeeld het krijgen van een kind, of heeft u altijd al mooiere borsten gewild? Dan is borstvergroting echt iets voor u! Klik voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.