TKB – Waar staat dat voor?

Er zijn in Nederland verschillende bedrijven die de afkorting TKB gebruiken. Hieronder volgt een opsomming.

1. TKB CD verkoop

TKB CD is een website waar exclusieve cd’s worden verkocht. De website is momenteel in aanbouw en onderdeel van T. Klok Dienstverlening.

2. TKB studentenslag

TKB studentenslag is een strijd tussen studenten(sport)verenigingen, studieverenigingen en disputen uit Nijmegen. Het bestaat uit meerdere rondes. De rondes kunnen variëren van meerkeuze ronde, open vragen ronde met drukknoppen, muziekronde en een puzzelronde tot een bierestafette, opdrachten ronde en publieksronde.

3. TKB Studentenhuis Nijmegen

TKB is ook een veelzijdig reclamebedrijf gevestigd in Woldendorp (Provincie Groningen). Zij leveren alles op het gebied van reclame & belettering, van ontwerp tot realisatie van de meest uiteenlopende reclame-projecten.Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, kwaliteit en creativiteit.

4. TKB Credit management

De bekendste organisatie die de letters TKB draagt is TKB (Trust Krediet Beheer B.V.). TKB is uw partner op het brede gebied van credit management. Wij helpen u graag bij het orde op (debiteuren)zaken stellen en zorgen ervoor dat uw openstaande vorderingen snel betaald worden. Met structurele oplossingen waar u écht wat aan heeft. Van incasso, outsourcing, credit management software tot detachering. Op elk creditmanagementvlak, waar u ons ook nodig heeft. Onze kundige en daadkrachtige medewerkers gaan voor uw maximale incassoresultaat. Mét behoud van uw goede klantrelaties, zonder financiële risico’s.

Comments are closed.