Time management training voor effectiever werk

Enschede, 30-11-2012
Dagelijks gaan miljoenen Nederlanders naar het kantoor om te werken. Daarbij heeft iedereen te maken met bepaalde werkzaamheden die af moeten komen. Vaak komt het ook voor dat men gestoord wordt om taakjes tussendoor te doen. Als hier niet goed mee om gegaan wordt treed er tijdverlies op. De tijdverlies door ineffectief werken kan jaarlijks oplopen tot heel wat dagen inactiviteit op het werk.

Veel werknemers en werkgevers zijn bewust van het feit dat effectief werken belangrijk is om betere resultaten te behalen en willen ook effectiever werken. Hoe effectiever er gewerkt wordt, hoe meer en betere resultaten er behaald kunnen worden. Alleen weet men vaak niet hoe er effectiever gewerkt kan worden. Een time management training kan hulp bieden.

Een time management training kan veel vruchten afwerpen om beter om te gaan met een drukke werkweek. Door bepaalde time management principes toe te passen zal je wekelijks tijd besparen en de focus beter behouden.

Het Effectieve Werken is toegewijd om werkend Nederland te helpen effectiever te werken. Door een time management training wordt je vertrouwd gemaakt met de “Getting Things Done” methode. Zo leer je je gedachten te ordenen en in plaats van uitstellen leer je iedere keer weer tot (de juiste) actie over te gaan. De training is een geweldige middel om je productiviteit te verhogen en stress te verminderen. Het is dan ook een welkome training die werkgevers steeds meer inzetten om het personeel te helpen om met minder stress te werken en beter georganiseerd en effectiever te werk te gaan.

De organisaties die zijn overgestapt op het effectieve werken geven positieve berichten en velen die de training hebben gevolgd raden de training aan.

Wilt u ook effectiever werken? Neem nu contact op en begin snel met effectiever werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.