Terug van weggeweest: damast tafellakens.

Nog geen twintig jaar geleden behoorden damast tafellakens en tafellopers tot de vaste uitzet van bijna iedere vrouw. In de jaren negentig en in het begin van de huidige eeuw raakten damasten tafelkleden een beetje in de vergetelheid en werd het alleen nog gebruikt door senioren. We zagen veel bloemdessins en naast het klassiek wit, gebroken wit of een ongedefinieerde pastelkleur. Vandaag de dag zijn damast tafellakens helemaal terug met nieuwe dessins en glanzende, sjieke stoffen. Vergeet dus de bloemenranken en hederatoefjes van vroeger, maar denk 2012: het draait nu om grafische patronen en stijlvolle kanten damast. Ziet u ook in woonmagazines en op websites als Pinterest overal de bekende ‘Chevron’-streep? En ziet u ook overal dat schattige kant verschijnen? Denk deze prints in een damasten uitvoering en een smaakvol, eigentijds en tegelijkertijd tijdloos kleed is het resultaat. Gegarandeerd spraakmakend en helemaal van nu. Het damasten tafellakens is prachtig met een eigentijds servies of in een strak klassieke tafelstijl. En heeft u een tafel die afwijkt van de standaardmaten? Dan kunt u zelfs damast op maat bestellen. Kom maar op met die uitzonderlijk smalle, extra lange, extra brede of juist 10-hoekige tafels! Ook u zet de trend met het damast van 2012!

Online damast tafelkleden kopen:
Niets is prettiger dan online damast tafelkleden kopen. Buiten wordt het immers kouder, en de welbekende grote stadswinkels bieden vaak een veel te beperkt assortiment damast aan. Webshop Cottona.nl is daarom “the place to be” als het gaat om damast tafelkleden, tafellakens, tafellopers en aanverwante producten. Zo biedt de webshop ook tafelbeschermers, servetringen en stoffen placemats. Heeft u een bijzondere of zeldzame afmeting tafel? Geen probleem! Voor tafellakens op maat bent u bij Cottona ook aan het juiste adres. De shop levert namelijk alles vanuit eigen atelier. Kwaliteit en een snelle levering gegarandeerd!

Tafelkleden online kopen in Belgie.
Liever tafelkleden online bestellen vanuit een Belgische webshop? Ook dat is geen probleem voor degene die voor de kwaliteit van Cottona kiest. U kunt uw bestellen dan plaatsen op Cottona.be, in plaats van op Cottona.nl. We zien u heel graag in één van onze webshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *