Tassen bedrukken: voor meer naamsbekendheid!

Ze zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten: de winkeltasjes. De meeste winkeliers gebruiken de mogelijkheid al om tassen te bedrukken om zo de naamsbekendheid een impuls te geven. Natuurlijk wordt een tas ook gebruikt als praktisch hulpmiddel bij het vervoer, van de aangekochte producten, door de klant. Omdat het tasje toch al meegegeven wordt, waarom dan niet meteen laten bedrukken voor een paar cent meer?

Alle soorten tassen bedrukken

Meest voorkomende bedrukte tassen zijn de plastic tasjes die je in allerlei winkels meekrijgt. In diezelfde categorie vind je ook de papieren tassen, die over het algemeen meer duurzaamheid uitstralen. Daarnaast heb je de bigshoppers en de categorie draagtassen en rugzakken. Natuurlijk is de keuze voor een bepaalde tas afhankelijk van het doel wat u probeert te bereiken met het weggeven van de tassen. Tassen bedrukken als in draagtassen en sporttassen valt onder de categorie relatiegeschenken en het plastic tasje dat je als winkelier meegeeft bij aankoop van een product staat op zichzelf. Voor een ieder die een tas wil bedrukken is er dus een geschikte oplossing.

De kracht van bedrukte tassen

Nu vraag je je natuurlijk af of een bedrukte tas effectief is. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel: vooral als het gaat om de plastic tassen die bedrukt moeten worden gaat het om slechts een paar cent per tasje wat het extra kost dan een blanco tasje. Maar voor die paar centen wordt uw logo wel meerdere malen voorgeschoteld aan uw klant en ook aan andere mensen in de buurt van uw klant. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat Nederlanders plastic tassen hergebruiken voor allerlei doeleinden waardoor ze na de aankoop nog meerdere malen in aanraking komen met uw logo of bedrijfsnaam. Dus aarzel niet langer en laat uw tassen bedrukken! Die kans laat u voor die paar cent toch niet liggen?

 

Comments are closed.