Stopcontacten een verrijking voor uw keuken.

Stopcontacten zijn er in alle soorten en maten, van inbouw tot opbouw.

Een stopcontact kan een verrijking zijn van uw keuken. Hoekstopcontacten zijn de meeste voorkomende stopcontacten, deze nemen weinig ruimte in beslag en zijn er in diverse uitvoeringen als aluminium en rvs.

Heeft u loze hoeken in uw keuken dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zuil, deze dekt de hele hoek af en kan voorzien worden van 2,3 of 4 stopcontacten en optioneel uit te rusten met een stopcontact om bijvoorbeeld uw keukenverlichting te schakelen.

Ziet u liever helemaal geen stopcontacten in keuken maar heeft u deze wel nodig dan kunt u kiezen voor in inbouw stopcontact. Deze verdwijnt in uw blad en haalt u tevoorschijn zodra u deze nodig heeft.

Nieuw inbouw stopcontacten met usb:
Niet is lastiger dan de oplader van uw telefoon kwijt zijn, in dit geval is het handig om te kiezen voor een inbouw stopcontact met usb aansluiting te gebruiken.
Uw standaard stopcontact wordt voorzien van een usb aansluiting welke direct geschikt is voor uw telefoon. U heeft enkel de usb kabel van uw telefoon nodig om uw telefoon op te laden.

Kookeiland:
Ook voor uw kookeiland zijn er prachtige oplossing, zo zijn er kookeiland stopcontacten zo heeft u op een stijlvolle manier stroom op uw kookeiland.

Comments are closed.