Slowjuicers online kopen

Een slow juicer is het ideale keukenapparaat om alle soorten groenten en fruit te verwerken. Een slow juicer kopen biedt u de mogelijkheid om sap van hoogwaardige kwaliteit te maken, dat nauwelijks te onderscheiden is van die dure smoothies die u in de supermarkt of een hippe sapbar kunt kopen. Met sommige slow juicers kunt u zelfs ijs, pasta of babyvoeding maken, dankzij een speciale pasta maker set bijvoorbeeld. Hier kunt u online meer informatie over vinden. Kies voor een slowjuicer kopen, kies voor uw gezondheid.

Het verschil tussen een slow juicer en een sapcentrifuge

Het voordeel van een slow juicer boven een blender is dat deze harde groente- en fruitsoorten beter aankan dan een blender, waardoor er minder pulp en vellen achterblijven. Een slow juicer scheidt de pulp zelfs direct van het sap. Ook een sapcentrifuge heeft een groot nadeel, namelijk dat er veel hitte vrijkomt waardoor er minder voedingsstoffen behouden blijven. U herkent dit aan de verkleuring en schifting van het sap en het minder lang houdbaar zijn van het gemaakte sap.

Online te koop

Slowjuicers zijn ook online snel en gemakkelijk te bestellen, bijvoorbeeld via www.slowjuicer-kopen.nl. Hier kunt u ook kiezen voor losse onderdelen en kunt u een receptenboek kopen boordevol met lekkere en gezonde recepten.

Comments are closed.