Ruim 21.000 voertuigen in 2012 verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl

Het team van ikwilvanmijnautoaf.nl kijkt met een tevreden gevoel terug op 2012. Maar liefst 21.000 personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens verwisselden van eigenaar in deze 12 maanden. Als je deze voertuigen achter elkaar zet heb je een file van Amsterdam tot voorbij Apeldoorn!

Deze 21.000 verkopen waren het resultaat van 300.000 waardetaxaties welke in Nederland en Belgie werden uitgevoerd. Uiteindelijk werden van de voertuigen, welke werden aangeboden in 2012, er zo’n 21.000 verkocht zijn.

Positieve trend

Sinds de start in 2006 heeft de auto verkopen website elk jaar nog een groei laten zien. Dit jaar werd niet alleen succes geboekt bij de Europese operatie van ikwilvanmijnautoaf.nl. Ook de vestiging in de Verenigde Staten liet mooie groeicijfers zien. Daarnaast groeide ook de nieuwe auto kopen formule 1DayCar.com in 2012.

Ontwikkelingen 2013

In 2013 zullen er ook belangrijke stappen genomen worden. In het eerste kwartaal zal het nieuwe hoofdkantoor betrokken worden in Enschede en voor kwartaal 3 staat de start van de activiteiten in gepland.

De auto inkoop sites zijn een onderdeel van online carbroker Dealerdirect uit Enschede. Het bedrijf is gestart in 2006 biedt consumenten en het mkb hulp bij het verkopen van hun voertuigen aan goedgekeurde bedrijven in Nederland, België en de Verenigde Staten. Het bedrijf is met vijftig medewerkers een van de snelst groeiende internetbedrijven in de regio Twente, zo blijkt uit een recent onderzoek van de Hogeschool Enschede.

 

Comments are closed.