Rubbers in alle soorten en maten

De hoeveelheid ‘rubbers’ neemt ieder jaar toe en de keuze wordt hierin dan ook steeds moeilijker. Eigenlijk zie je door de bomen het bos niet meer en is het dan ook lastig een keuze te maken. Met rubbers doel ik op condooms. Zo heb je bijvoorbeeld fun condooms, XXL condooms, latex vrije condooms, noppen, ribbels en nog veel meer. Verder heb je deze natuurlijk ook in diverse smaken. Aardbeien, banaan, kers en nog veel meer smaken.

Recentelijk is er onderzoek gedaan naar de verschillende aankopen. Het bleek dat er voornamelijk een grote toename is bij de aankoop van XXL condooms. Dit is bijzonder wanneer je bedenkt dat de gemiddelde lengte van de mannelijke ’trots’ niet is toegenomen. Schijnbaar voelen mannen zich beter wanneer ze passen in een maatje meer. Dit zou dan vergelijkbaar zijn met vrouwen die zich liever in een maatje kleiner wurmen dan de werkelijke maat te kopen.

De prijs van XXL condooms is vrijwel gelijk aan de normale maten dus daar hoef je het zeker niet voor te laten, echter moet er wel worden opgepast. Wanneer een condoom te groot is loop je een groter risico op scheurtjes of het afglijden van het rubber. Dergelijke maten zullen je dus minder goed behoeden tegen ongewenste zwangerschap of SOA’s. Advies is dus om gewoon het maatje te kopen dat bij je past. Gelukkig zijn er namelijk nog een heleboel vrouwen die liever een maatje L hebben dan XXL ;)!

Comments are closed.