Rimpels Voorhoofd? Rimpels Rond De Mond?

Rimpels voorhoofd of ter hoogte van het voorhoofd? Of wat voor rimpels dan ook…je wil er sowieso vlug komaf mee maken. Het hoort bij het ouder worden of het heeft z’n charmes …zo zeggen ze…maar alle goeie raad ten spijt rimpels op het voorhoofd wil je kwijt.

Vanwaar Die Rimpels Op het voorhoofd?

Zoals gezegd…het hoort bij het ouder worden. Maar hoe komt het nu precies dat die rimpels ontstaan? Wel, bij het verstrijken der jaren neemt de productie van bepaalde stoffen af.

Zoals de stof collageen, zorgend voor de stevigheid van onze huid. Of elastine die ervoor zorgt dat onze huid elastisch is en dus steeds terug in de plooi valt, als het ware. De afname van deze stoffen zorgt er dus voor dat de huid minder elastisch en stevig is en dus onderheviger aan rimpeltjes of fijne lijntjes. Een andere lichaamseigen stof is talg. De Talgkliertjes zorgen ervoor dat onze huid wordt bedekt met een soort beschermlaagje, talg dus. Bij afname van deze talgproduktie is onze huid aldus vatbaarder voor aanvallen van buitenaf. Hiermee bedoel ik, minder bestand tegen de zon, de luchtvervuiling en het koude weer. En een huid die minder bestand is, is minder slijtvast en aldus vlugger beschadigd.

Productie van collageen, elastine en talg stimuleren

Doel is de produktie van deze stoffen opnieuw op te drijven zodanig dat de huid opnieuw steviger wordt, er mooier uit gaat zien en dus beter beschermd is tegen al de invloeden van buitenaf. Hiervoor gebruik je best produkten boordevol vitamientjes en bouwsteentjes van moeder natuur. Het vergt weinig tijd en de resultaten zijn verbluffend. Laat je niet verleiden door wonderprodukten die je ziet in reclames, maar laat de natuur zijn gang gaan. Rimpels voorhoofd of rond het voorhoofd verdwijnen langzaam…maar zeker.

Comments are closed.