Pruikenwebshop Peruca

Peruca is een pruikenwebshop met een vestiging in Enschede. Peruca heeft een ruim assortiment pruiken, maar je kan ook bij Peruca terecht voor haarstukken, verzorgingsproducten, accessoires en oorbellen. Het grote voordeel van Peruca is dat ze niet alleen hun pruiken online verkopen. Vaak wil je de pruiken toch passen en zien, en dit wordt dus ook mogelijk gemaakt. Op het moment dat je al eerder pruiken hebt gekocht of al precies weet wat voor soort pruik je wilt hebben, kan je uiteraard in de webshop terecht.

Assortiment pruiken

Peruca heeft een enorm assortiment pruiken. De pruiken zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, materiaalsoorten, kleuren en maten. Ook hebben ze een speciale pruikenlijn voor mannen. Dit grote assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een pruik tussen zit die perfect aansluit op jouw wensen.

Online bestellen

Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om producten online via het internet te bestellen. Vrijwel ieder product is vandaag de dag wel online te koop. Dit geldt ook voor pruiken en haarstukken. Wanneer je je producten bij Peruca aanschaft betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Je bestelling wordt vervolgens binnen zeven werkdagen na betaling geleverd. Wanneer de bestelling niet naar wens is, kun je het product retourneren.

Verzorging van de pruiken

Het is belangrijk om niet alleen een pruik of haarstuk te kopen op het moment dat je nog geen verzorgingsproducten in huis hebt voor de pruiken en haarstukken. Een goede verzorging is namelijk ontzettend belangrijk. Bovendien houd je de pruik en/of haarstuk ook langer mooi. Afhankelijk van het materiaalsoort zijn er diverse verzorgingsproducten. Wanneer je niet precies weet wat je moet hebben, kun je altijd terecht in de winkel van Peruca. De medewerksters daar geven je graag informatie en advies over de diverse pruiken en haarwerken. Daarnaast kunnen zij je precies vertellen welke verzorgingsmiddelen en onderhoudsadviezen er bij welk haarwerkje horen.

Comments are closed.