Problemen met vroegtijdig komen?

Voor een man is vroegtijdige ejaculatie een groot probleem. Voor we hier opingaan is het slim om even aan te geven wanneer iemand te vroeg ejaculeert. Als de man zijn piemel naar binnen in de vagina brengt en binnen de minuut komt. En als gevolg hiervan bij de man en of vrouw emotionele problemen, dan heb je last van te vroeg komen.

Er zijn diverse factoren waarom dit een man emotioneel raakt. Ten eerste kan het een gevoel van falen geven. Een man wilt zijn vrouw bevredigen en heeft het idee dat hij daarin faalt omdat hij te vroeg komt. Daarnaast kan het ook beschamend zijn. Wat jullie samen delen is erg persoonlijk en intiem en als er dan iets gebeurt wat je niet wilt. Kan dat als een vernedering voelen.

Een derde reden waarom het een man raakt, is omdat hij vaak met zichzelf afspreekt. “Oké vanavond houd ik het langer vol, ik zal mijn ejaculatie uitstellen, het gaat lukken!” Om dan als hij eenmaal bezig is tot de conclusie te komen dat hij het niet kan tegenhouden en weer te vroeg ejaculeert.

Nu is natuurlijk de grote vraag kan er iets aan gedaan worden?

Zeker. Een behandeling kan inhouden dat de piemel plaatselijk verdoofd wordt, bijvoorbeeld door een zalf. Daarnaast zijn er ook medicijnen en technieken en oefeningen die kunt doen om de ejaculatie uit te stellen.

Als je het maximale eruit wilt halen, is het verstandig om er met je bedpartner over te praten. Vertel dat je bezig bent met wat oefeningen en technieken waarmee jij je ejaculatie kunt uitstellen. Vertel daar ook bij dat ze niet gelijk moet verwachten dat jij het zolang volhoudt zoals jullie wensen.

Hiermee voorkom je dat jij jezelf onnodige druk oplegt en dat maakt het weer moeilijker om je probleem op te lossen. En eindig je verhaal met de woorden dat jij in de tussen tijd op alle andere mogelijke manieren je haar zult verwennen. Doordat te communiceren en te doen, verminderd of verdwijnt het gevoel dat jij haar niet kunt bevredigen.

Als je met de technieken en oefeningen aan de slag gaat, communiceer dat met je bedpartner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *