Privé detective

Privé detective

Een privé detective klinkt misschien een beetje als in een film, maar toch wordt deze steeds vaker in het bedrijfsleven ingezet. Een privé detective werkt altijd op basis van een geheimhouding en gaat in het geheim undercover binnen uw bedrijf. In het geheim kan een privé detective gaan uitzoeken of er fraude gepleegd wordt. Fraude is de meest voorkomende schadepost binnen een bedrijf. Jaarlijks gaan er miljarden verloren door fraude gepleegd door medewerkers. Een privé detective gaat aan de slag om de fraude te bewijzen en een deskundig rapport op te stellen. Met dit rapport heeft u voldoende bewijzen om een rechtszaak te starten en te winnen.

Geld stelen uit een bedrijf doormiddel van fraude.

Het gebeurd vaker dan u denkt dat medewerkers stelen binnen uw bedrijf. Vaak gaat het om één medewerker, maar soms wordt er een compleet complot gemaakt. Meerdere medewerkers zijn dan betrokken in een grootschalige fraude zaak (fraude onderzoek). Ze hebben een manier gevonden om bijna onopgemerkt geld te stelen uit uw bedrijf. Een privé detective gaat undercover en zoekt tot de bodem uit wie het geld gestolen heeft. Naast het aanwijzen van een schuldige worden er bewijzen verzameld. Een privé detective kan zelfs zo ver gaan om uit te zoeken om welk bedrag het precies gaat. U heeft zo voldoende bewijs om het bedrag via een rechtszaak terug te eisen en uiteraard uw medewerker te ontslaan. Laat uw bedrijf niet meer leeglopen op uw medewerkers en pak vandaag nog fraude aan met uw eigen privé detective. Vanaf nu kan u optreden tegen gedrag dat u nooit meer wil terugzien binnen uw bedrijf. Door fraude aan te pakken met een privé detective geeft u een duidelijk statement naar de rest van uw medewerkers.

Privé detective bij alimentatie fraude.

Bij fraude denken we meteen aan bedrijven, maar er kan ook binnen de privé sfeer fraude gepleegd worden. Exen eindigen lang niet altijd hun relatie goed en er dient meestal een hoog bedrag aan alimentatie betaalt te worden. Bij een groot deel van de stellen wordt dit bedrag onterecht verkregen. Zo kan er zijn opgenomen in het verdrag tussen beide exen dat er niet mag worden samengewoond. Bij het samenwonen met een nieuwe partner hoeft u officieel geen alimentatie meer te betalen. Een privé detective kan bewijzen dat uw ex aan het samenwonen is zodat u officieel geen alimentatie hoeft te betalen. Schakel gerust uw eigen privé detective in bij twijfel aan uw ex.

Comments are closed.