Polsbrace dragen bij blessure

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij alle dagelijkse handelingen. Een kleine blessure kan hierdoor al zorgen voor vervelende klachten. De brace pols houdt de pols gefixeerd en maakt alle dagelijkse handelingen minder pijnlijk. Bij lichte verstuiking van de pols biedt de ondersteunende polsbandage de stevigheid die nodig is om toch alle arm- en handbewegingen te kunnen maken waar het dagelijks leven om vraagt en u tijdens het sporten nodig hebt.

Bij lichte verstuiking van de pols biedt de ondersteunende polsbrace de stevigheid die nodig is om toch alle arm- en handbewegingen te kunnen maken waar het dagelijks leven om vraagt.

De pols is een van de meest gebruikte gewrichten bij al uw dagelijkse handelingen. Ook een kleine blessure zoals een lichte verstuiking of een overbelasting kan dus al vervelende klachten geven. De brace pols biedt dan uitkomst. Deze houdt de pols gefixeerd en maakt dagelijkse handelingen minder pijnlijk. Een overbelasting van één van de pezen rondom de pols komt regelmatig voor.

Het dragen van een polsbrace kan helpen de pols te stabiliseren waardoor het beschadigde weefsel kans krijgt te herstellen. Vlak na het oplopen van de blessure kun je de brace ook naast het sporten dragen. Door het draagcomfort en het gemak van de brace pols gebruiken steeds meer sporters de polsbrace om hun blessure te onderdrukken en vervelende pijntjes tegen te gaan.

Comments are closed.