Peuter dekbedovertrek voor haar slaapkamer

Wij, mijn vrouw en ik, zijn de trotse ouders van drie kinderen. Voor al deze kinderen hebben wij laatst hun slaapkamers vernieuwd. Zo hebben we allemaal nieuwe accessoires gekocht en hebben we ook de muren een nieuw likje verf gegeven. Omdat we dit allemaal wel netjes wilde laten gebeuren hebben we advies gevraagd van onze neef. Hij heeft namelijk daar voor geleerd. Zo heeft hij een schitterend advies gegeven waardoor onze kinderkamers nu helemaal er mooi uitzien. Zo hebben we een prachtig peuter dekbedovertrek gekocht voor onze kinderen. 

Schitterende kamers

Zoals ik het al vertelde zijn de kamers heel erg mooi geworden. Onze neef heeft het echt geweldig gedaan. We zijn er dankzij hem wel achter gekomen dat het de kleine dingen zijn die het doen. Mede daarom zijn wij dit ook door gaan voeren in onze woonkamer. Daar hebben we ook een aantal andere dingen veranderd waardoor we nu helemaal een nieuwe sfeer hebben gecreëerd.

Zo heeft onze neef een tijd later ook onze eigen slaapkamer vernieuwd. We hebben een mooi dekbedovertrek gekocht en met masking tape verschillende kleine dingen veranderd. Denk er maar eens aan een schilderij van masking tape. Het is goedkoop en ook nog eens makkelijk zelf op te pakken. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden over de gang van zaken. Iedereen zou eens zijn of haar kamer moeten opfrissen.

Comments are closed.