Persbericht: CADJOBS.nl lanceert nieuwe App voor iPhone en Android smartphones

De nieuwe CADJOBS.nl App voor zowel de iPhone als Android smartphones is vanaf nu beschikbaar. In 2011 lanceerde CADJOBS.nl haar 1ste App voor de iPhone, maar deze is nu sterk verbeterd.

De nieuwe App biedt een aantal extra mogelijkheden waaronder het bekijken van gescreende en beschikbare CAD engineers, een koppeling naar de Facebook pagina van foto/video-portaal engineeryourfuture.nl, en een video routebeschrijving naar het nieuw kantoor van CADJOBS.nl in Rotterdam.

De nieuwe CADJOBS.nl App biedt werkgevers de mogelijkheid om gescreende en beschikbare CAD engineers te bekijken. Zodra een CAD engineer een gesprek heeft gehad met een CADJOBS.nl recruiter, en het profiel gepubliceerd is op de website, wordt het profiel van de engineer ook zichtbaar op de App. In de nabije toekomst wordt het ook mogelijk om op basis van specifieke criteria zoals CAD pakket, technische discipline en ervaringsniveau te zoeken naar beschikbare CAD engineers en actuele 2D/3D CAD vacatures. Ook de visuals van producten bij vacatures zijn nu zichtbaar op de App.

Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws in de CAD wereld? Nieuws dat gepubliceerd wordt op het portaal CADZONE.nl wordt ook gepubliceerd op de App.

Verder is de nieuwe App sneller en gebruiksvriendelijker, vanuit het beginscherm kan er eenvoudiger genavigeerd worden naar alle pagina’s.

Wilt u de nieuwe App graag gaan gebruiken op uw iPhone of Android toestel ? Via de App Store en Google Play store kunt u de App nu gratis installeren.

Comments are closed.