Op korte termijn MRI scan enkel

Ik hou van sporten, ik loop drie keer per week hard. Echter de laatste tijd ben ik diverse keren door mijn enkel gegaan, waardoor mijn enkelbanden verzwakt zijn. De eerste keer dat ik door mijn enkel ben gegaan ben ik naar de fysio geweest.  Hij heeft mij diverse oefeningen gegeven die ik moest doen om mijn enkelbanden weer sterker te maken. Tevens heb ik diverse weken rust genomen ten behoeve van het herstel. Echter toen ik weer begon met sporten was het gelijk weer mis. Ik ging weer door mijn enkel en kon weer van voor af aan beginnen. Ik vind het zeer vervelend dat ik elke keer weer opnieuw moet beginnen met revalideren. Er moet toch een andere oplossing zijn, waarbij ik voorgoed van mijn problemen af kan komen?

MRI scan
Via internet ben ik gaan zoeken naar mogelijke oplossingen. Op diverse forums heb ik gelezen over een MRI scan van de enkel. Na afloop van een MRI scan krijg je direct uitslag en worden gelijk de mogelijke vervolgstappen besproken. Ik ben me vervolgens verder gaan verdiepen in een MRI scan van de enkel. Ik heb diverse klinieken op internet opgezocht en daar informatie opgevraagd. Daarnaast heb ik bij vrienden en familie gevraagd of zij ervaring hadden met een MRI scan. Een vriend van mij heeft eens een MRI scan van de knie laten uitvoeren bij Prescan. Hij had hier een zeer goede ervaring mee en vond de mensen bij Prescan vriendelijk en professioneel.

Mijn keuze voor Prescan
De website van Prescan vind ik zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik kan daar precies de informatie vinden die ik nodig heb. Daarbij heeft de ervaring van een vriend van mij me ook over de streep getrokken om een MRI scan te laten maken bij Prescan. Mijn afspraak staat op zeer korte termijn gepland en ik hoop dat zij wat kunnen vinden zodat ik voorgoed van de pijn in mijn enkel af ben.

Comments are closed.