Nog scherper beeld

De Samsung Galaxy S5 is een toestel waar alweer maanden over gesproken wordt. De echte kenners zijn al aan het aftellen, en zien het toestel graag zo snel mogelijk op de markt verschijnen. Samsung is bezig met een ware opmars, en heeft in een korte tijd een enorme achterban gecreëerd die elke keer weer met smart op de nieuwe toestellen wachten. Hedendaags doen verschillende geruchten de ronde, en heeft het alle schijn dat de Samsung Galaxy S5 nog beter wordt dan zijn voorgangers.

Een gebogen scherm

Eén van de geruchten over de Samsung Galaxy S5 is dat het toestel een gebogen scherm zal gaan krijgen. Onlangs is er al een Samsung toestel op de markt gebracht die een gebogen scherm heeft, en volgens geruchten zal de nieuwe Samsung Galaxy S5 ook voorzien worden van een gebogen scherm. Een gebogen scherm zal leiden tot een betere kijkhoek, waardoor het beeld nog scherper wordt, en het vanuit elke hoek prettig is om naar jouw mobiele telefoon te kijken.

Het is nog even wachten op de Samsung Galaxy S5, maar het is een zekerheid dat ook deze Samsung toestel een echte topper zal worden! Wil jij op de hoogte blijven van dit toestel? Houdt dan de website van Castle Telecom in de gaten!

Comments are closed.