Nieuwe technologie stalen kozijnen, ramen en deuren

Het 100% recyclebare stalen raam, deur en kozijnen systeem Forster Unico is nog groener geworden. Dankzij slechts 2 extra dichtingscomponenten verhoogd u de isolatiewaardes aanzienlijk. U biedt hiermee de gebruiker extra comfort.

Nieuwe technologieën

Het samenspel van de nieuwste technologieën, energie efficiëntie, slankheid en milieu besparende materialen garandeert u een verantwoordelijk en duurzaam bouwen. Kunststof kozijnen, dakkapellen, ramen en deuren zijn optimaal geïsoleerd op basis van de nieuwe technieken. U haalt met het systeem Forster Unico Hi de laatste eisen op het gebied van warmte isolatie, zoals bijvoorbeeld de EnEv 2009, met een maximale Uw-waarde van 1.3 W/(m².K). 3-voudig isolatieglas tot een dikte van 60 mm kan in het systeem probleemloos worden opgenomen, dat betekent voor u (afhankelijk van het glas) een Uw waarde vanaf 1.0 W/(m².K).

Veel extra voordelen

Natuurlijk blijft het systeem geheel aan de CE eisen volgens EN 14351-1 voldoen en blijven de oplossingen met betrekking tot brandwering, inbraakwering (tot WK3) en kogelwering (FB4NS) onveranderd. Ook uw overige voordelen als slanke aanzichten, grote elementen, grote hefschuifdeuren, eenvoudige verwerking, geen vervuilende kunststof isolatoren, enz. blijven van kracht. Inbraakwering (tot WK3) en kogelwering (FB4NS) onveranderd. Ook uw overige voordelen als slanke aanzichten, grote elementen, grote hefschuifdeuren, eenvoudige verwerking, geen vervuilende kunststof isolatoren, enz. blijven van kracht.

Comments are closed.