Nagellak dat twee weken blijft zitten

Shellac is een volledige nieuwe service. Geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe methode van nagel lakken door middel van de nieuwste technieken. Geen normale nagellak maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.

Waarom voor Shellac kiezen?

Met Shellac krijg je dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken voor zowel de voeten als de handen. De Shellac behandeling kan inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.

Shellac verwijderen

Verwijderen is ook geen probleem dat kan binnen 10 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats zitten. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een Shellac behandeling. In vrijwel elke salon is het mogelijk om shellac nagels te zetten. Je kunt het ook zelf doen dankzij de vele handleidingen die er online te vinden zijn.

Comments are closed.