Naambadges gebruiken

Tijdens een grootschalig evenement met duizenden bezoekers, kan het voorkomen dat een individuele bezoeker zich als een nummertje voelt. Een zoveelste in de rij of weer een onbekende aan wie een demonstratie wordt gegeven op een vakbeurs. Als deze ook nog eens wordt gegeven door een standmedewerker die zich niet voorstelt, kan het hek van de dam zijn. Er is dan sprake van een behoefte aan persoonlijk contact, hier kunt u aan voldoen. Waarborg dit contact door naambadges te gebruiken. Op deze manier is voor de bezoeker te zien hoe een medewerker heet en kan contact gemakkelijker gelegd worden. 

Clip4you

Clip4you heeft veel ervaring heeft in het maken en distribueren van naambadges. Clip4you is gespecialiseerd in het bedrukken van deze producten. U stuurt zelf uw artwork in en deze wordt op uw bestelling gedrukt. Dit wordt goed gecontroleerd en eventueel aangepast zodat deze goed afgedrukt kan worden op het juiste product. Hoe groot de bestelling ook is, u kunt bij Clip4you vertrouwen op dezelfde zorg en nauwkeurigheid.

Voor meer informatie

Voor meer informatie over de badges en mogelijkheden, verwijzen wij u graag door naar de website van Clip4you. Clip4you helpt u graag en denkt graag met u mee. Klik dan hier voor de informatie en contactgegevens voor uw eigen persoonlijk contact..

Comments are closed.