Mooiste dag vastleggen

Vroeger had ik nooit gedacht dat ik ooit in mijn leven nog met een man zou gaan trouwen. Echter toen ik volwassener werd en op zoek was naar vastigheid, had ik toch het gevoel dat trouwen heel veel zekerheid in mijn leven zou kunnen brengen. Op deze manier ben ik gaan zoeken naar de juiste man, die mij dan uiteindelijk ten huwelijk zou durven vragen. Na jaren wachten gebeurde het opeens, door een man waar ik al jaren gek op was. Hij vroeg mij ten huwelijk en deze dag hebben wij vast laten zetten door bruidsfotograaf Amsterdam, Anoek van Duin genaamd!

Mooiste dag uit mijn leven

De trouwdag is zoals vele mij altijd hebben gezegd: “een dag om nooit te vergeten.” Het is echt waar, een trouwdag brengt zoveel waarde met zich mee, waardoor je direct doorhebt dat alles aan deze dag speciaal is. Terwijl jij alleen geboren bent, en ook alleen weer de wereld zal verlaten, is de trouwdag zo’n dag waar jij je toch aan iemand anders verbindt.

Ook jouw mooiste dag vastleggen?

Ga ook jij binnenkort trouwen en wil jij de magie van deze dag vast laten zetten door een geweldige trouwfotograaf? Bezoek dan snel de website van trouwfotograaf Amsterdam.

Comments are closed.