MidSeason Sale bij Coolekinderkleertjes.nl!

Coolekinderkleertjes.nl is een leuke webshop met stoere kinderkleding en meer!
Je kunt bij coolekinderkleertjes.nl terecht voor hippe, stoere kinderkleding van o.a. Stones and Bones, Design Heroes, Uncle Bill, Relaunch, Logoshirt, Funky XS, RockabillyKids, ZieZoo en de nieuwe Nederlandse merken Dutch Heroes, Rumbl en Oteez een supergaaf nieuw merk met coole shirts voor jongens.

Dutch Heroes is het nieuwe samenwerkingsverband tussen De Kunstboer, Loeke Look, TATA en Mingface. De kunstenaars die bekend stonden als de ontwerpers voor Design Heroes.

Naast de nieuwe zomer 2013 collecties van Rumbl, Dutch Heroes, Logoshirt, Oteez, RockabillyKids, ZieZoo en Stones and Bones heeft Coolekinderkleertjes.nl heeft ook een uitgebreide outletcollectie tegen leuke prijsjes!

Maar Coolekinderkleertjes.nl is meer! Naast hippe, stoere kinderkleding heeft Coolekinderkleertjes.nl ook een uitgebreide collectie tassen, rugzakken, etuis en IPhone hoesjes van o.a. De Kunstboer, Loeke Look, TATA en Karactermania.

En om het allemaal nog leuker te maken is er deze week MidSeason Sale bij Coolekinderkleertjes.nl!

Neem eens een kijkje op Coolekinderkleertjes.nl en profiteer, naast de leuke prijsjes van de outletcollecties ook nog eens van leuke kortingen op de Zomer 2013 collecties! Scoor een hippe, stoere outfit voor je kids, zonder te veel te betalen! Wie wil dat niet in deze tijd?

Coolekinderkleertjes.nl: heel veel stoere kinderkleding én meer voor stoere prijsjes!

Comments are closed.