Man wil zijn auto verkopen door zijn sexy dochter te gebruiken

Mensen doen steeds vreemde dingen om hun auto te verkopen maar dit slaat toch wel alles. Een man wilde zijn oldtimer verkopen maar kwam er maar niet vanaf. Hij wilde zijn auto laten opvallen tussen alle andere advertenties dus heeft besloten om foto’s te nemen van de auto met zijn dochter in haar onderbroek en hoge hakken om views te krijgen.

Deze man wilde zijn Datsun Z-Series 280Z uit 1977 verkopen op korte termijn, en besloot om zijn 20 jarige dochter te laten meehelpen, maar of dat wel zo netjes was is een heel ander verhaal.

Uw auto verkopen op internet

U wilt uw auto verkopen, dat zou geen probleem moeten zijn gezien alle autoinkoop sites op internet, maar op toch is het een hele onderneming om een goede advertentie te plaatsen. De vraag is ook of uw advertentie vaak zal worden bekeken. Hoe zorgt u ervoor dat uw advertentie opvalt, zonder uw dochter te hoeven gebruiken in sexy lingerie? Marktplaats lijkt de beste oplossing, maar er staan duizenden auto verkopen berichten op die site. 2 dagen na het plaatsen van uw bericht zit u al op de 5de pagina, dat heeft dus niet zoveel zin. Bovendien komen mensen vaak de afspraken niet na en is de vraag of de zogenaamde auto inkoper wel daadwerkelijk geïnteresseerd is. Er worden vaak mensen op deze manier beroofd van zowel hun auto als hun geld. Martkplaats is dus niet de ideale oplossing.

Uw auto verkopen op een veilige, efficiente manier

Als u snel van uw auto af wil zonder de risico te lopen om te worden opgelicht, dan kunt het beste uw auto aanmelden op de betrouwbare, erkende auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Het inschrijven is volledig kosteloos, en u zult al binnen 48 uur een bod ontvangen op uw auto. De autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl werkt samen met ruim 3.500 erkende auto inkopers over heel Nederland, u zult gegarandeerd op korte termijn een auto inkoper vinden.

 

 

Comments are closed.