Makkelijk en snel koken, ideaal!

Hapklaar.nu is echt een site die ik sinds kort heb opgeslagen in mijn favorieten. Waarom? vraag je je misschien af. Een terechte vraag. Zo af en toe heb ik gewoon echt hele lange dagen, trek ik ’s avonds mijn koelkast open om met frisse tegenzin aan het eten te gaan beginnen. Is de koelkast leeg. Nou is voor een avondje eten bestellen niet zo’n ramp, maar dit soort avonden heb ik best regelmatig, en dat wordt dan een aardig duur geintje. ‘Boodschappen bezorgen Enschede was dus iets dat ik bij Google intikte toen ik op de website van Hapklaar kwam.

Maar serieus, wat een helden. Je kijkt tussen de recepten wat je aanstaat, besteld de hoeveelheid die je nodig hebt en de volgende dag kun je gewoon lekker koken als je thuis komt. En dit alles voor een prijs waar je ook nog niet de ogen van uit je kassen rollen.
Ik ben dus erg blij met mijn nieuwe hulpjes, en eet tegenwoordig al snel 3 tot 4 keer per week recepten die ik bij hun heb gevonden en besteld. Het mooiste van alles is misschien nog wel dat het echt niet alleen vette meuk is, maar ook gewoon serieus gezonde maaltijden met groente, vis en andere lekkere dingen. Heerlijk.

Ik had laatst een vriendinnetje van mij op bezoek, je kent dat wel, lekker wijntje erbij, gezellig een avondje bijkletsen en relaxen. Zij bleef ook eten dus heb ik een lekker receptje opgezocht en besteld. Ik heb nog nooit zo veel complimenten van haar gehad over het eten, dus ik heb besloten om haar ook maar van mijn geheimpje te vertellen. Gisteren appte ze me dat ze de laatste tijd ook regelmatig besteld, en zelfs al 4 kilo is afgevallen doordat ze nu zo veel gezonder eet. Geweldig toch? Wat wil je nog meer? Gezonder eten, en daarnaast nog afvallen. En niet meer naar de supermarkt.

Comments are closed.