Leren tassen volop in de mode

Tassen dienen meer dan het doel om dingen mee te dragen. Wat je met je mee draagt, draagt ook weer bij aan je image. En als je modebewust bent betekend dat, dat het ook mooi en modieus moet zijn. Waar je een tas ook voor gebruikt, het moet voldoen aan de eisen die je hebt dat afhangt van het gebruik. En het moet mooi uit zien.

Leren tassen

Een tas van leer heeft een aantal voordelen boven stoffen tassen. Een groot voordeel is dat leer waterdicht is. Dat betekend dat het een goede bescherming biedt voor de spullen die je erin mee neemt. Als je bijvoorbeeld een leren messenger bag hebt waarin je een meedraagt, komt het goed van pas dat het waterdicht is. Als het flink regent moet het namelijk niet zo zijn dat het water de tas in lekt en je elektronica stuk maakt.

Functioneel gezien is leer dus een zeer goed materiaal voor een tas, maar daar blijft het niet bij. Leer ziet er ook superchique uit en spreekt direct van kwaliteit. Een leren tas valt dus vaak ook goed in de smaak. Uiteraard moet het model ook mooi zijn en mooie leren tassen hebben we bijvoorbeeld gevonden bij Gotobags.nl. Deze webshop heeft een best grote collectie tassen van verschillende typen en merken voor zowel mannen als vrouwen. Zo vindt je er ook mooie exclusieve leren tassen voor een scherpe prijs. Nog een reden om een leren tas te kiezen is omdat leer lang meegaat. Een leren tas slijt niet zo snel en als een tas gemaakt is van een goede kwaliteit leer, slijt het juist om een mooie manier waardoor het een vintage look krijgt.

Leer is er niet alleen in zwart of bruin. Tegenwoordig wordt leer ook gekleurd in eigenlijk elke kleur waar je op kan komen. Zo zijn er ook groene, blauwe, oranje en witte tassen. En dat maakt het mogelijk om qua mode nog veel meer te doen met leer.

Comments are closed.