Lekdetectie nu ook gewoon bij de loodgieter

Dat lekdetectie een zeer slimme en handige manier is om schade tegen te gaan wisten we al, maar nu kan dit ook gewoon worden gedaan door de loodgieter. Wie weet er beter wat er komt kijken bij het verhelpen van een lek, dan een loodgieter? Om die reden koos een loodgieter in Rotterdam die 24 uur per dag bereikbaar is, ervoor om ook lekdetectie aan zijn scala van werkzaamheden toe te voegen.

Wat houdt lekdetectie precies in?
Er zijn allerlei vormen van lekdetectie, zoals detectie met behulp van thermografische camera’s, rookdetectie en detectie met kleurstof. Door middel van technische vernuften kunnen deze middelen een lek tijdig kenbaar maken, zonder dat het veel schade aanricht aan uw leidingen. De eerder genoemde loodgieter, die ook veel in Maassluis werkzaam is, heeft ervoor gekozen zijn klanten volledige lekdetectie te bieden en bovendien na afloop van de werkzaamheden een rapportage op te stellen voor de verzekering. Voortaan hoeft een loodgieter dus niet alleen te komen als het te laat is, maar kan deze handy man ook de nodige problemen voorkomen.

Wanneer kiezen voor lekdetectie?
Consumenten kunnen kiezen voor lekdetectie wanneer ze vaak last hebben van waterschade, dit duidt dan namelijk op een fundamentele complicatie binnen uw leidingen. De loodgieter kan dan uw leidingen zonder onnodig hak- en breekwerk inspecteren, om zo de lekkage en eventueel het terugkomende probleem op te sporen. Nadien worden de problemen direct uit de wereld geholpen en kan er weer worden genoten van een goed lopende leiding.

Comments are closed.