Lancia Voyager 3.6i V6 Silver Aut Leer kopen met 10.077,00 euro korting

De Voyager gaat sinds 2011 verder door het leven als Lancia. Het merk “Lancia” heeft een Italiaanse klank, maar is in feite een typische Amerikaanse MPV. Amerikanen staan er om bekend dat ze graag grote, ruime auto’s rijden in tegenstelling tot Nederland waar meestal kleine auto’s het straatbeeld beheersen.

De nieuwe MPV is toch wel de overweging waard in Nederland omdat veel grote gezinnen, met kinderen of huisdieren, ruimte tekort komen in hun auto. Niks is vervelender om huilende kinderen op de achterbank te hebben die ruzie maken omdat ze niet goed zitten tussen de boodschappen en schooltassen, u zit daar ook niet op te wachten na een lange dag werken. De oplossing is om voor een grotere auto te gaan die aan de wensen van uw gezin voldoet, de nieuwe Lancia Voyager kopen is de ideale oplossing voor het moderne gezin.

Een ruime auto kopen om comfortabel met uw gezin te reizen

U krijgt nu op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com 10.077 euro korting op uw nieuwe aankoop , Dat is 28% korting op de nieuwe Lancia Voyager, bijna een derde van de prijs korting! Laat de kans u niet voorbij gaan, dit is een eenmalige aanbieding nu verkrijgbaar op de betrouwbare auto kopen site 1DayCar.com. De auto is een luxe, comfortabele uitvoering voorzien van 6 airbags, airconditioning, Cruise control, donker getinte ramen en dakrails. De nieuwe Lancia Voyager is zeker een van de meest comfortabele auto’s op de markt op dit moment, veiligheid  heeft ook een belangrijk rol gespeeld bij het ontwikkelen van deze uitvoering. De auto is zodanig ontworpen dat u uw kinderen veilig kunt vervoeren met een gerust hart. Zoals de naam Lancia Voyager het al aangeeft is deze auto uiterst geschikt voor mensen die lange reizen doen met hun auto, gaat u bijvoorbeeld vaak op vakantie met uw gezin? Of heeft u lange ritten naar uw werk toe? Dan past de Lancia voyager perfect bij u.

Een nieuwe auto kopen met een derde korting

U kunt nu nog gebruik maken van deze geweldige aanbieding van 28% korting op de nieuwe Lancia Voyager, laat vooral uw huidige auto niet in de weg zitten van uw beslissing. U kunt binnen 48 uur al van uw oude auto afkomen door deze kosteloos aan te melden op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. U ontvangt binnen 48 uur een bod na het aanmelden van een erkende occasion inkoop bedrijf bij u in de buurt die u contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht. Eenmaal uw oude auto verkocht kunt u investeren in de geweldige nieuwe Lancia aanbieding op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com.

 

Comments are closed.