Kunststof kozijnen in Zutphen

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen, maar kun je om wat voor reden dan ook maar niet slagen? Die tijd is nu dan echt voorbij voor je! DAKO kozijnen is jouw nieuwe adres voor de kozijnen die je al zo lang wil hebben. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het zetten van kozijnen en kunnen ze je begeleiden in de juiste keuze maken. DAKO Kozijnen, het adres voor jouw kunststof kozijnen Zutphen.

Zelfgefabriceerde kozijnen

Veel kunststof kozijnleveranciers laten kozijnen produceren in Oost-Europese landen met voordeligere arbeid en profielen. DAKO Kozijnen produceert echter alle kozijnen in eigen huis, in het Nederlandse Apeldoorn. Een bewuste keuze voor de beste kwaliteit en langste levensduur. Door eigen fabricage kunnen kunststof kozijnen optimaal gecontroleerd worden op kwaliteit, afwerking en juistheid voordat deze getransporteerd worden naar de consument. Zelf produceren heeft ook als voordeel dat er altijd een contactpersoon in de buurt is voor vragen of opmerkingen.

Bijkomend voordeel van eigen productie is dat door  strenge kwaliteitscontrole de faalkosten worden verminderd en dat er geen sprake is van dure, buitenlandse transportkosten. De consument krijgt een echt Nederlands kwaliteitsproduct tegen een zeer scherpe prijs.

Neem vandaag nog een kijkje op de website van DAKO Kozijnen, echt Nederlandse kwaliteit voor een Nederlands prijsje.

Comments are closed.