Kinderopvang Zwolle hanteert scherpe tarieven

Een opvang in Zwolle kiezen om je kind naartoe te brengen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Kinderdagverblijf De 7 Dwergen is namelijk dé kinderopvang Zwolle en omgeving die bekend staat als professionele opvang die met zorg en aandacht uw kind opvangt en verzorgt terwijl u aan het werk of elders bent. 

Zeer scherpe tarieven

De tarieven die Kinderdagverblijf De 7 Dwergen hanteert zijn zeer scherp en veelal ver onder die van de concurrentie. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw kinderen wat vroeger op de ochtend te brengen en later in de middag of zelfs het begin van de avond op te halen, wat een uitkomst is voor ouders die rechtstreeks vanaf hun werk komen om hun kind of kinderen op te halen bij deze opvang in Zwolle.

Voor meer informatie en contactgegevens

Wil jij meer informatie over Kinderdagverblijf de 7 Dwergen en wat zij voor u en uw kinderen kunnen betekenen? Bekijk vandaag nog de website voor aanvullende informatie, de diverse leerprogramma’s en de tarieven die worden gehanteerd. Daarnaast vindt u hier ook alle gegevens om contact op te kunnen nemen voor verdere informatie of om een bezoekje te plannen. U kunt vooraf een bezoekje plannen om met of zonder kind langs te komen bij De 7 Dwergen om zelf een indruk te verkrijgen. Dat raden wij ook vooral aan om te doen, een goed gevoel krijgen bij de plaats en mensen waar u uw kind(eren) gaat brengen is van bovengesteld belang! Dus, tot snel?

Comments are closed.