Kickboxen voor kids in Utrecht

The Colosseum in Utrecht is een laagdrempelige kickboxschool in Utrecht waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten. Er is een speciaal Kids Program waar kinderen van 6 tot en met 14 jaar terecht kunnen. Natuurlijk staat kickboxen hier op nummer één, maar er zijn nog een aantal bijkomende voordelen van deze kickboxschool.

Sporters mentaliteit ontwikkelen

Kinderen leren op deze kickboxschool niet alleen kickboxen. Er zijn veel meer voordelen aan verbonden. Ze leren bijvoorbeeld omgaan met regels en ontwikkelen discipline en zelfvertrouwen. Daarnaast vindt The Colosseum het belangrijk dat iedereen op een normale manier met elkaar omgaat. Dus het maakt niet uit van welke leeftijd je bent en wat je geslacht of nationaliteit is. Iedereen is gelijk en iedereen kan op een leuke manier met elkaar trainen. Ook zijn er tegenwoordig veel kinderen die hun agressie niet onder controle hebben en onwenselijk gedrag vertonen. The Colosseum zorgt ervoor dat de kinderen hun agressie op een gecontroleerde manier kunnen uiten, zonder hier een ander pijn mee te doen. Als laatste boodschap geven ze mee dat het meedoen leuker is dan het winnen. Het gaat niet zozeer om de prestatie maar om het proces er naartoe!

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen met The Colosseum. Het is ook altijd mogelijk om een proefles mee te doen. Dit is geheel vrijblijvend en zeker de moeite waard!

Comments are closed.