Kangertech Evod, echt of nep?

Omdat de Kangertech Evod een betrouwbare, zeer goed presterende e sigaret is, is dit ook een van de meest verkochte e sigaretten van het afgelopen jaar geweest.

Vanwege dit grote succes wordt de markt overspoeld met imitaties van dit model dat in diverse webwinkels verkocht wordt onder de naam Evod, Ego Evod, Kanger Evod enz.
Niet al deze nagemaakte Evods zijn slecht, gaan lekken of presteren minder goed dan de echte maar sommige wel.

Hoe kun je de echte Kangertech Evod onderscheiden van de nagemaakte?
In onderstaande gevallen is de kans groot dat het geen echte Kangertech Evod betreft:

  • De merknaam Kangertech wordt niet genoemd
  • Enkele uitvoering in blisterverpakking
  • Geen originele Kangertech logo’s op batterij en clearomizer
  • Geen echte Evod kleur (een echte in wit, bijvoorbeeld, bestaat niet)

Het logo van Kangertech staat onderop de batterij . Op de onderring van de clearomizer staat ook dit logo met de tekst Kangertech Evod.
De drie luchtgaatjes (bij namaak soms twee) op deze ring zitten op een derde van de bovenkant. Bij namaak soms hoger of in het midden.
De basis van de clearomizer heeft twee siliconen afdichtringen. Sommige nagemaakte hebben er slechts één. (dit is pas te zien na openschroeven)

Zonder twijfel zullen er imitaties zijn die niet aan bovenstaande voldoen en niet van echt te onderscheiden zijn. Ook zullen er imitaties zijn die net zo goed en probleemloos (blijven) presteren als de echte Kangetech Evod. Het is aan u of u het prijsverschil de gok waard vindt.

Comments are closed.