Je auto verkopen? Probeer een bemiddelaar

Als je het aantal advertenties er op na kijkt op zoekertjessites zou je niet meteen de indruk krijgen dat een auto verkopen moeilijk is. Met duizenden bieden ze hun auto aan. Als je echter eventjes iets grondiger kijkt, en je merkt hoe lang sommige auto’s al te koop staan, dan word je al gauw ontnuchterd.

Niet zelden staat meerdere weken tot zelfs maanden een auto te koop. Jammer voor de verkoper, en nog meer jammer is het feit dat aangezien zijn auto niet binnen de kortste keren werd verkocht hij ook niet zal verkocht worden na enkele weken.

Je auto verkopen via een zoekertje

Nochtans lijkt het zeer aantrekkelijk om via een gratis zoekertje je auto verkopen. Echter, veel mensen zien niet de ellende die achter deze zoekertjes schuilt. Massa’s telefoons van zogezegd geïnteresseerden, tal van mensen die langs komen en je auto langs alle kanten bekritiseren, oneindig afdingen op de prijs en de kilometerteller die voortdurend aandikt omwille van de vele testritten die je met de auto maakte.

En dan mag je nog van geluk spreken dat je je auto niet bent kwijt geraakt aan een malafide persoon. Verhalen van verkopers die tijdens de testrit eventjes uitstappen en waarbij de auto opkoper dan snel met de auto verdwijnt, zijn echt geen uitzondering. Sluwe auto opkopers die een gelijkaardige sleutel hebben als die van je auto en je die sleutel teruggeven na de testrit, waarna zij er met jouw wagen vandoor gaan, ze kennen het voldoende bij het parket. En dan hebben we het nog niet van “toevallig” verdwenen of nagemaakte briefjes van 50 of 100 euro waarmee de koper je auto heeft betaald.

Zonder moeite je auto verkopen aan een betrouwbare autoopkoper

Als men zich een pak ellende, uren onderhandelen, talloze testritten en eindeloos gezaag over de prijs van de auto wilt besparen, doet men best beroep op een bemiddelaar of makelaar die gaat je auto verkopen. Meer en meer vindt deze formule om een auto te verkopen succes.

Zo kan je gratis en volledig vrijblijvend via “ikwilvanmijnautoaf.be” foto’s en gegevens van je voertuig doorsturen. Er wordt voor jou onderhandeld met professionele auto opkopers en pas als jij zelf akkoord bent met een bod wisselt je auto van eigenaar. Dat deze formule heel succesvol is, bewijst het feit dat de voorbije jaren reeds meer dan een half miljoen voertuigen op deze manier verkocht werden.

 

Comments are closed.