Je auto verkopen in eigen taal

Neen, we hebben het hier niet over je auto verkopen aan iemand die uit het buitenland komt. Als we het hebben over je auto verkopen in je eigen taal, dan bedoelen we daarmee de taal die de doorsnee autogebruiker spreekt. En  deze taal is niet meteen de meest technische. Dit kan voor hachelijke situaties zorgen tijdens de verkoop.

De auto verkoop jargon

Je wilt dus je auto verkopen. En dan is hij daar: de lang verwachte kandidaat-koper. Vol trots demonstreer je hoe knap je auto er nog wel  uit ziet, hoe goed die is onderhouden en hoe tevreden jij wel was over dit karretje.  Maar dan begint de potentiele auto opkoper in termen te praten die je zelf blijkbaar nog nooit hoorde. Want wat moet je gaan antwoorden als die man plots over de pakking begint te zeuren? Of weet je zelf wel of je wagen over ESP beschikt of niet? En  heb je de distributieriem al laten vervangen? Brandt het lichtje van de engine control soms? Heeft je auto een follow me home  functie? Kortom, plots lijkt het alsof je aan het praten bent met iemand van een andere planeet. En als je dan niet meteen in gelijkaardige termen kan antwoorden, weet de koper meteen dat hij met een leek te doen heeft.

Je auto verkopen aan een auto opkoper voor een mooie prijs

 

Wat die auto opkoper dan zeker zal proberen, is je vertellen dat jouw prijs véél te hoog is voor die auto.Men kan zich deze afgang besparen door heel eenvoudig het voertuig aan te bieden op “ikwilvanmijnautoaf.be”. Uw auto verkopen op deze auto verkoop site gebeurt volledig gratis. Voor u gaat men dan gratis op zoek naar professionele auto opkopers. Over de lastige vragen werd voor jou reeds onderhandeld, zodat de opkoper die bij jou langs komt eigenlijk maar twee dingen komt doen: jouw geld overhandigen en jouw voertuig opladen. U bespaart op die manier veel tijd, energie en vooral voorkomt u dat u zich onsterfelijk belachelijk maakt tegenover iemand die meer van auto’s kent dan jij zelf.

 

Comments are closed.