In plaats van demiwater op afstand kopen, deze op locatie laten zuiveren

De techniek staat niet stil als men demiwater wil kopen. Aqua Tech Europe kan snel leveren door met een tankwagen demiwater op ieder adres te bezorgen. De meeste organisaties leveren alleen grote hoeveelheden maar het is bij Aqua Tech Europe ook mogelijk om kleine verpakkingen demiwater te bestellen. Daarnaast kan door middel van een mobiele demi-installatie het water op locatie gezuiverd worden. Bij de levering van het water wordt een schip of tankwagen ingezet. Dit is afhankelijk van de bestemming. De kleinere hoeveelheden worden in fles of verpakking geleverd zodat ze zeer handzaam zijn in gebruik.

Het leveren van kleine hoeveelheden demiwater
Weinig leveranciers van demiwater bieden de mogelijkheid om demiwater in hoeveelheden tot 1000 liter af te nemen. Aqua Tech Europe speelt op deze behoefte in door dit wel mogelijk te maken. Als men 1 liter demiwater besteld dan wordt dit in een fles geleverd. Een fles is eenvoudig in gebruik en wordt veel door loboratoria afgenomen. Bij een bestelling tot 1000 liter wordt er met verpakkingen gewerkt. Zowel flessen als verpakkingen worden in containers en tankwagens vervoerd. De levering gaat daardoor snel. Vaak is het mogelijk om binnen 6 uur demiwater binnen Nederland te bezorgen.

Gebruik van gedemineraliseerd water
Vooral bedrijven uit de mechanische, chemische en levensmiddelen industrie maken gebruik van demiwater. Ook in laboratoria is vaak chemisch zuiver water nodig en gesteriliseerd water is duurder dan gedemineraliseerd water. Om deze reden wordt het demiwater ook meer verkocht dan gedestilleerd water.

Op locatie water zuiveren tot demiwater
Het voordeel van het zuiveren van demiwater op locatie in plaats van het op afstand te kopen is de snelheid waarmee dit gebeurd. Daarbij kunnen er grote hoeveelheden water verwerkt worden. Het is mogelijk om een tankwagen te sturen die door middel van een of meerdere demi-installaties het leidingwater ontdoet van verschillende zouten. De installatie wordt aangesloten op het leidingnet en verandert zo het leidingwater in demiwater. Het is ook mogelijk om bronwater te transformeren. Met de inzet van mobiele demi installaties heeft men direct onbeperkt toegang tot het water. Dit is een uitkomst bij grote projecten en calamiteiten.

Comments are closed.