Ik ben Otterig.

Otterig is de naam die ik gekozen heb voor mijn Internet bedrijf. Er was een moment in mijn leven dat ik bij mezelf dacht: “is dit alles?” Ik ben volledig arbeidsongeschikt ten gevolgen van een auto immuun ziekte en op een gegeven moment bemerkte ik dat ik meer naast de maatschappij stond dan er midden in, zoals vroeger! Ik ben op zoek gegaan naar de dingen die ik nog wel goed kan doen, en heb dit samengevoegd in Otterig.nl

Ik heb niet de illusie dat dit bedrijf dusdanig veel inkomen zal genereren dat het mijn uitkering zal kunnen vervangen, maar ik hoop wel dat dit bedrijf mij in de maatschappij houdt.

Zaken doen met Otterig heeft voor en nadelen. Om te beginnen met de voordelen: buiten een enorme creativiteit, is er ook een ongekende drang naar perfectie. Ik ga door tot het goed is! Wellicht is het ook een voordeel dat ik niet zo aan “te declareren uren” vastzit.

Nadelen zijn er natuurlijk ook: het fenomeen “Deadline” werkt niet erg bij mij. Ook brengt mijn ziekte met zich mee dat ik me soms onverwacht even uit de running ben. Ik heb hier bij het starten van mijn bedrijf lang over nagedacht. Ik neem daarom alleen klussen aan die ik in ieder geval van uit een ziekenhuisbed kan organiseren. Voor het overige vermeld ik duidelijk (waaronder in deze tekst) dat de aangenomen werkzaamheden soms wat langer kunnen duren. Uiteraard heb ik ook nog een soort nooduitgang voor de dingen die met spoed moeten gebeuren (bijvoorbeeld in het geval van virussen) als ik het even niet kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *