Ideeën voor een leuk kerstpakket 2013

Kerstpakketten zijn erg leuk om te geven, zeker wanneer het kerstpakket ook echt een succes is. Maar het kan behoorlijk lastig zijn om ervoor te zorgen dat het kerstpakket ook daadwerkelijk een succes wordt. Dit komt omdat het kerstpakket wordt gegeven aan veel verschillende mensen, waardoor het niet gemakkelijk is om iedereen tevreden te maken met het kerstpakket. En hoe groter het bedrijf is, hoe lastiger deze taak is. Bij een klein bedrijf is er altijd de mogelijkheid om met het personeel te overleggen, maar wanneer het bedrijf bestaat uit meer dan 10 personeelsleden is dit al snel lastig.

Wat maakt een kerstpakket tot een succes?

Originaliteit is een van de belangrijkste punten waaraan een kerstpakket moet voldoen om succesvol te zijn. Maar hoe zorg je voor deze originaliteit in een kerstpakket? Dit is makkelijker dan je denkt, dit kan namelijk op verschillende manieren. Zorg er in ieder geval voor dat je geen standaard kerstpakketten koopt, dit valt meestal niet erg goed in de smaak. Hier zit dan ook niet veel originaliteit in. Daarnaast kan je ervoor zorgen dat in elk kerstpakket een item zit dat bij de ontvanger past. Wanneer iemand helemaal gek is van een bepaalde voetbalclub zou je bijvoorbeeld een item uit de fanshop kunnen geven van de desbetreffende voetbalclub.

Erg leuk concept voor een kerstpakket 2013

Het leukste concept voor een succesvol kerstpakket ben ik online tegengekomen. Op deze website kan elk personeelslid zijn of haar eigen kerstpakket samenstellen. Naar mijn idee is dit echt de trend die we zullen terugzien in het kerstpakket 2013.Rond de kerst ontvangt iedereen in het bedrijf een voucher met hierop een aantal Kriebels. Deze Kriebels kan iedereen inwisselen op een kerstwebwinkel in de huisstijl van het bedrijf. Hierdoor houd je iedereen tevreden en is het kerstpakket zeker origineel. Iedereen kan zijn of haar eigen cadeaus uitkiezen voor in het kerstpakket.

Comments are closed.