Hovenier in Hengelo voor uw tuinonderhoud

Velen van hovenier in Hengelo ons hebben een passie voor onze tuinen , ware paradijzen van rust en plezier mix van natuur en ontspanning . Ter gelegenheid van de 3e editie van Gardeners Lyrics , Yvelines Touring biedt bezoekers veel activiteiten voor de hele familie verspreid over de afdeling.
Dit jaar vindt u Alain Baraton , hoofd tuinman tuinen van Trianon , het grote park van Versailles en Marly goed zo spannend en enthousiaste beschermheer van tuinders … Lyrics Lyrics tuinders Versie 2014 kondigt ook nieuwe rijken en verrassingen : Uitzonderlijke openingen , nieuwe deelnemers … en vooral het weekend hovenier in Hengelo van de Rendez – vous in de tuin dicht bij het ​​evenement in stijl !

Een geweldige dag van festiviteiten, workshops , proeverijen , rondleidingen en nog veel meer wacht u op zondag neseront 1 juni bij Domaine National de Saint Germain en Laye , en vele andere verrassingen … En kinderen niet vergeten , met een heel programma speciaal in de plaats voor jong en oud tuinders !
Enkele hoogtepunten
Prive-rondleiding van Domaine du Trianon Alain Baraton
18 mei om 10u , 14u en 16u ( duur: 1 uur )
Sponsor van het evenement , Alain Baraton zelf opent hovenier in Hengelo deuren uitzonderlijk kwekerijen Domein van Versailles en Trianon die kassen .

Als je loopt , zal het de tijd voor een moment om u de tuin van het Franse paviljoen overwegen en bieden een evocatie van teksten die een prominente plaats te geven aan de tuinen te stoppen . En wie weet ? Misschien heb je ook de kans op onverwachte plaatsen in het gezelschap van de prestigieuze gids aan te gaan … Er is een veilige gok dat spannende verhalen over vroegere host sites zal worden verteld en meer dan een van geheimhouding geschiedenis zal worden onthuld op de hoek van een hovenier in Hengelo steegje …

Comments are closed.