Hoe gaat u om met wanbetalers?

Bent u het zat en krijgt u maar geen geld binnen van uw klant? Laat dit niet te lang doorgaan maar doe er wat aan. Het kan u uw bedrijf kosten als uw klanten hun rekeningen niet betalen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 88% van de klanten betaald, dat is best veel. Dat betekend ook dat er 12% van de klanten niet betaald. Deze 12% kan u net te veel worden. Daarom is het verstandig dat als u wanbetalers treft in uw bedrijf, dat u daar maatregelen voor neemt. Schakel een deurwaarder in die voor u uw geld op kan halen. Wij maken ons hard voor die overige 12% waar u recht op heeft, tevens behouden wij een goede contact met uw klanten.

Incassobureau of deurwaarder

Bent u opzoek naar een Incassobureau of deurwaarder? In beide gevallen bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u een deurwaarder, gerechtsdeurwaarder of een incassobureau inschakelen. Zo kunt u veel werk uit handen geven en hoeft u zich geen onnodige zorgen te maken over wanbetalers. U kunt zich bezig houden met klantenbinding en andere belangrijke zaken. Wij houden ons dan bezig met de klanten die te laat of helemaal niet betalen. Wij kunnen facturen sturen en met de klanten contact houden. En verzekeren u dat wij goed contact behouden met alle klanten.

Wanbetalers

Mocht u bij uw bedrijf last hebben van wanbetalers? Aarzel niet en neem contact op. Wanbetalers kunnen u veel hoofdzorgen geven die eigenlijk niet nodig zijn. Deze zogen kunt u gemakkelijk uit handen geven aan een deurwaarder of een incassobureau. Die handelen af met de wanbetalers en zorgen ervoor dat u op tijd uw geld binnen krijgt. Wij houden contact met u over de gang van zaken en houden u op de hoogte. Zo weet u ook precies waar wij mee bezig zijn.

Comments are closed.